06-24803778     info@spiritandtouch.nl

SAMEN OP WEG NAAR NATUURLIJK GENEZEN

Workshop Zelf healing methodes deel 1

locatie Amersfoort

Er zijn meer methodes om er voor te zorgen dat u zichzelf kunt helen.

1. Wonderen zijn de wereld niet uit. Het gebed . Een cursus in wonderen. 

2. Mindfulness leven in het hier en nu.

3. Meditatie en bewegingsleer. (Gi gong of Yoga.) 

4. Meridianen en Chakras.

Workshop zelf healing methodes deel 2

1. Creatieve sessie spiritueel schilderen. 

2. Het ervaren van je eigen energie en er mee aan de slag gaan. ( handoplegging ) Reiki, prana healing. 

3. De voeding de absolute basis van ons bestaan. Spirituele voeding. 

4. De ademhaling. Het stilstaan en ervaren dat we leven. 

Exacte locatie in Amersfoort nog niet bekend .

Zie agenda voor data 2018

Beide workshops zijn 2 dagen van 10-17 u  295,- euro. incl les materiaal, koffie en thee. Ook een dag los te volgen. Kosten voor een dag 155,- euro. 


Workshop Quantum Phisica in relatie tot spiritualiteit en paranormaliteit.

Informatie volgt binnenkort.


Workshop Empowerment for Lady's

informatie volgt binnenkort

Praktische Chinese Geneeskunde.

5-daagse opleiding, 12-17 uur .

Voor iedereen die interesse heeft in de Chinese Geneeskunde en die eventueel zich meer wil verdiepen hierin. 

1.Yin Yang Theorie en 5 elementen.

2. Basiskennis meridianen: 6 yinne en 6 Yange hoofd meridianen. 

3. Puntenenergetica.

4. Inleiding Pols diagnostiek ( 5 Kwaliteiten).

5. Praktijk: punten lokaliseren en het leren  behandelen van verschillende aandoeningen.

doel:

De cursist heeft aan het einde van de  Cursus Chinese Geneeskunde gedegen kennis van de 5 Elementen  en is in staat gericht de geleerde technieken toe te passen in de praktijk. De kennis van de meridianen en de betreffende acupunctuurpunten is aanwezig. De technieken en vaardigheden om de punten adequaat te masseren.  Na afloop is men in staat het 5 Elementensysteem in te zetten ter ondersteuning bij fysieke en emotionele klachten. Ter bevordering van het welbevinden en ter behoud van een goede gezondheid.

Deze cursus kost 845,- euro . Ook mogelijk dagen apart te volgen. 155,-euro per dag. 

binnenkort meer info over data zie agenda.Cursus Reiki locatie Amersfoort.

Reiki 1  

Van 10-17 uur incl lunch en syllabus 175,-

In deze reiki cursus leert u werken met Reiki, Universele Levens Energie. Aan het eind van de cursus ontvangt u een certificaat. Authentieke Japanse reiki is een alternatieve geneeswijze techniek die helpt tegen stress en daarnaast genezend werkt. Het wordt toegediend door handoplegging. Alles wat leeft – planten, dieren, mensen – heeft die energie nodig om te kunnen leven, groeien en herstellen van ziekte. Die energie bevindt zich overal om ons heen en heeft een voedend effect op ons lichaam, onze geest en ons gevoelsleven.

Iedereen is na zijn geboorte in staat om die energie vrijelijk in zich op te nemen en door te geven. Door het verdringen van emoties in de eerste levensjaren wordt echter bij vrijwel iedereen dat vermogen in meer of mindere mate geblokkeerd. Door deze blokkades kan de universele levensenergie niet meer volledig doorstromen. Een tekort aan deze levensenergie veroorzaakt een grotere gevoeligheid voor ziekten, en vertraagt het herstel.

 Reiki 2

van 10-17 uur incl lunch en Syllabus 350,- 

Net zoals voor Reiki 1, heeeft u voor Reiki 2 geen bijzondere aanleg nodig om het te kunnen leren. Alle drie graden van Reiki zijn tot ons gekomen via de Japanse Dr. Mikao Usui. Tijdens een intense zoektocht naar genezende energie zag hij tijdens een bijzondere meditatie-ervaring vier reiki symbolen, die verschillende frequenties van genezende energie in beweging kunnen brengen. Drie van deze reiki symbolen worden geleerd en geoefend op de Reiki cursus.

Door de inwijding Reiki 2 wordt de mogelijkheid om de universele energie toe te passen versterkt. De afstemming op de reiki symbolen zorgt ervoor dat de Reiki energie wordt versterkt en gericht. U leert met de reiki symbolen werken op mentaal en emotioneel vlak. Tenslotte helpen de reiki symbolen om energie op personen en situaties over te brengen, onafhankelijk van afstand of tijd. Door de afstemmingen van reiki 2 te ontvangen en door de behandelingen samen met de andere cursisten te oefenen, komen de reiki symbolen energetisch tot leven.

Reiki 3

Twee dagen van 10-17 uur incl. lunch en syllabus en inwijding 450,-euro

De cursus Reiki 3 is een weg om toegang te vinden tot verdere spirituele groei, die u leven van
het moment “Nu” verrijkt en u “zijn” op een steeds hoger niveau tilt, naarmate u meer en meer bereid bent u eigen verantwoordelijkheid voor uw eigen leven te nemen. Tijdens deze cursus krijgt u tijdens de inwijding het vierde Reiki – symbool, het lichtsymbool, aangereikt. Met dit Master symbool wordt ook geoefend. Door de inwijdingen van de derde graad wordt de mogelijkheid om de universele energie toe te passen versterkt. 

De afstemming op het master symbool zorgt ervoor dat de Reiki energie kan worden toegepast om inwijdingen in de Reiki energie te geven. Verder leert u tijdens de cursus reiki master hoe u zelf een goede cursus kunt geven en oefent u met het geven van inwijdingen. U krijgt lesmateriaal aangereikt en tips over het cursus geven. Na afronding van de opleiding reiki 3 bent u Reiki Master en kunt u dus zelf een Reiki cursus geven.

Voor data 2018 zie agenda.

Voor uitgebreid lesprogramma kunt u via mail: info@spiritandtouch.nl aanvragen.

Workshop Cupping voor iedereen locatie Amersfoort

1. Introductie workshop Cupping

2  Uur samen met een paar vriendinnen . 35,- p.p incl Koffie en Thee. 

2. Cupping Advance uitgebreide technieken, behandelprincipes en hand-out, vervolg op introductie workshop Cupping, 3,5 uur

 Incl. Thee en koffie en broodjes. 60,- p.p 

lessen worden gegeven in Amersfoort.

3. Acupunctuur punten en meridianen. 
Het leren van Acupunctuur druk punten te gebruiken voor zelf behandelen van verschillende klachten, zoals Hoofdpijn, slapeloosheid en nog veel meer.
Met massage technieken gecombineerd met cupping.
incl. hand-out , thee koffie en broodjes.
duur 3 uur 60,-p.p

Workshop Meditatie Qi Gong

Qi gong-Meditatie lessen 6 x woensdag avond om 19.30 tot 21 uur. Deze lessen gaan over het leren wat meditatie en Qi gong inhoud. Gericht voornamelijk op mensen met fysieke beperkingen  en burn out  stress klachten. Er worden handvaten aangereikt om beter te kunnen omgaan met hun energie.  kosten 120,-p.p incl lesmateriaal , koffie en thee.( Afrekenen bij de eerste les.)

Inschrijvingen per mail.

Lessen worden gegeven op 

ZZP Point  Ariane weg 50, 

  3824 MB Amersfoort 

zie agenda voor data 2018


SAMEN OP WEG NAAR NATUURLIJK GENEZEN

Alle Workshops en  cursusen worden contant afgerekend bij het begin van de eerste les.

 Voor meer informatie over workshops en of inschrijven mail naar : info@spiritandtouch.nl

Annuleringen minimaal 7 dagen van te voren. Anders zijn we helaas genoodzaakt 70% van het cursus geld in rekening te brengen.