06-24803778     info@spiritandtouch.nl

WIE ZIJN WIJ ?

We zijn een complementair team wat elkaar subliem aanvult met multi-disciplinaire kennis, levens en werkervaring.  Onze kracht ligt in de persoonlijke aandacht die wij onze  bieden. We werken nauw samen met en voor iedere  cliënt om het meest optimale behandelresultaat te behalen. Elke behandeling is bij ons individueel maatwerk. U wordt actief  betrokken en ondersteund bij uw genezingsproces.  We bekijken continue samen hoe het verloop is van uw behandelingen en passen deze aan waar nodig is. Door onze brede inzetbare behandelmethodieken en expertise kunnen  chronische, acute  fysieke of psychologische klachten worden behandeld. 


Alberto

Na 20 jaar te hebben gewerkt in de distributie en logistiek. Ben ik mij gaan realiseren dat ik, mijn leven meer zin wilde geven. Ik ben mij destijds meer gaan verdiepen in filosofie en spiritualiteit. Hierdoor ben ik mij bewust geworden van de verscheidene wereld tradities en gebruiken. Uiteindelijk ook de Chinese Geneeskunde die al duizenden jaren beoefend werd en die ook nu nog een vooraanstaande positie heeft in het zorgstelsel van China. Een werkelijk bijzondere vorm  van Geneeskunde die de mens holistisch benaderd. Als een geheel zowel in lichaam, geest als ook energetisch. Dit heeft mij uit eindelijk doen besluiten om de studie tot acupuncturist te  gaan volgen. Waar ik nog steeds geen spijt van heb.

Andrea

Ik heb jaren lang gewerkt als binnenhuis architekt.  Ik ben dus ervaren in het ontwerpen van het interne van een huis, tijdsdruk en stress. Always a deadline. Ik weet dus heel goed wat veel stress voor je lichaam kan betekenen, tot een zekere mate zorgt dit voor erg creatieve processen. Maar anderzijds kan dit doorslaan tot complete uitputting. Waar van u fysieke klachten kunt krijgen. Wat ik zelf heb ondervonden. Ik besloot dat ik meer uit het leven wilde halen. Meer weten over mijn lichaam, over gezond zijn.. Tijdens mijn propedeuse jaar Traditionele Chinese Geneeskunde,  werd mijn dochter ernstig ziek. Ze had een toxic schok. Zonder mijn beginnende opleiding T.C.M had ik nooit gezien dat zij zo ernstig ziek was. Heb hier door de juiste beslissingen genomen. samen met mijn partner en door de geweldige zorg van het wkz. En zo heeft zij dit overleeft.

Dit was  een groot impact, trauma zou u het kunnen noemen. Ik was tussentijds  gestopt met mijn studie. Mijn dochter is chronisch ziek gebleven en ik dacht dit is een teken, dat ik de studie tot natuurgeneeskundige moet hervatten. .Mensen helpen met gezondheid. 

Ik ben spontaan begonnen met een praktijk en geven van massages om mensen te laten ontspannen. Na het afronden van mijn TUI NA opleiding kon ik hier nog meer betekenis aan geven.
De enthousiasme van mijn leraren, tijdens de colleges en tijdens de stages en mijn gedrevenheid om me te willen verdiepen in het menselijk lichaam om ze te willen masseren. Heb ik niet alleen het praktijk gedeelte gevolgd maar ook uitgebreide theorie ( diagnostische principes) en ben blijven studeren tot heden. Inmiddels ben ik 7 jaar verder en afgestudeerd in verschillende complementaire behandelprincipes.

Rabia Muradin

Mijn grootste passie in het overbrengen van licht, liefde en bewustzijn daar waar nodig is. Inmiddels doe ik dit op professioneel vlak de afgelopen 15 jaar binnen de Jeugdhulpverlening. Hier ben ik werkzaam als Intensief Ambulant Gezinsbehandelaar en geef ik  psycho motorische groepstrainingen in combinatie met kickboksen. 

Nadat ik 'toevallig' mijn chronische fysieke klacht liet behandelen bij Spirit and Touch, raakte ik zeer enthousiast over het resultaat en was mijn nieuwsgierigheid gewekt. In eerste instantie voor mezelf en voor de doelgroep van kwetsbare jongeren waar ik al jaren mee werk. Inmiddels denk ik voor iedereen!

Het deed mij besluiten om het propedeuse jaar van TCM te gaan volgen  en ik mocht stage lopen in de praktijk. Ondanks een heftige burn-out heb ik deze vorig jaar positief afgerond.

Tijdens mijn eigen behandelingen gericht op mijn burn-out en herstel hiervan ging ik steeds meer merken wat de effecten ook voor mentale kracht waren. Mijn herstel verliep voorspoedig en behaalde zelfs mijn eerste T.C.M diploma!

Momenteel ben ik naast het moederen over mijn eigen kinderen, mijn baan in de jeugdhulpverlening en mijn werkzaamheden binnen de praktijk begonnen met de T.C.M studie Acupunctuur.

Uiteraard allemaal veel bewuster en aangepast op mijn kracht, energie en kunnen. Dat heeft mijn terugkerende Burn-out mij willen leren: Zorg eerst goed voor jezelf! Doe de dingen waar je energie van krijgt. Een heldere positieve mindset maakt alles mogelijk.