Retraite Italie

Bezinning Retraite Italie.

Jaren lang kom ik op Sicilië een schitterende magische plek. Waar ik in bezit ben van een landgoed midden in de bergen boven Toarmina in de Comune van Castel Mola een klein berg dorpje. Helemaal omgeven van boeren. Uitzicht over Catania, de Etna en de oneindige blik over de zee. Een theatraal gebeuren. Een spel van wolken, zonsondergang en felle sterren. Omringd door natuur stilte en eenvoud.

Ik kom uit de creatieve sector. In 2010 tijdens de economische crisis. Ben ik mij gaan omscholen tot natuurgeneeskundige… acupunctuur, voeding kruiden.. Qi gong meditatie. Een geheel nieuw pad .

Een ontdekkingsreis, en al die tijd heb ik een schat in bezit niets vermoedend wat een rijkdom.

Een plek wat je met iedereen zou willen delen. Monden die open vallen van verbazing na een wilde rit door de bergen. Als ze het adembenemende uitzicht ervaren. Je wordt er stil van. Je kunt je er letterlijk op voeden. Het is alsof je vol raakt van energie, positiviteit. Tegelijk bewust wording.

In 2016 hebben we onze eerste retraite gehouden hier in Italie het schitterende eiland Sicilië .

Meditatie buiten onder de sterren boven op de berg. De omgeving is er voor gemaakt.

Stilte wandelingen, bewust mindfull eten. Eenvoudig geen luxe gewoon in het hier en nu. Creatief spiritueel schilderen en Qi Gong vroeg in de ochtend aan het zwembad, maar ook heerlijk op strand.

Er zijn ook veel tranen vergoten, frustraties over boord gegooid. Inzichten vergaard.

Uiteindelijk is er een hechte verbintenis ontstaan. Er zijn allerlei processen op gang gekomen.

Energetisch, mentaal en fysiek.

Ik heb het programma ontwikkeld voornamelijk voor mensen met burn out klachten.

Tijdens onze retraites kunnen mensen gewoon doorgaan met hun behandelingen die ze ook ondergaan bij ons in de praktijk Spirit and Touch.

Het was een succesvolle week. Dankbaar dat ik dit heb mogen en kunnen doen. Dat mensen me vertrouwden op ons healing pad. Wat eer.

In de 2017 hebben we onze tweede retraite gehouden en ook deze was een geslaagde week.

Met veel diepe inzichten, onwijs veel issues die naar voren kwamen tranen en lachen.

Na het succes van deze twee zeg maar proef retraites, hebben we in 2018 meerdere retraites gepland. Het zullen groepen van max 8 personen zijn. Maar we hebben besloten dat we alle retraites door laten gaan. Of er nu 1 persoon of 6 of 8 meegaan. We willen met de flow meegaan .

Elk succes verhaal is er een, elke persoon die we kunnen begeleiden is weer een event waar we dankbaar voor kunnen zijn.

Dus ik hoop dat we in 2018 weer mensen kunnen begeleiden en helpen.

Andrea Sulzenbacher

Sun, 04 February